Zdravím všetkých hráčov Vilgarii.
Chceš sa stať členom ARMY tímu ? A chceš chrániť nových hráčov a členov AoV ?
Tak neváhaj a zaregistruj sa !
►►►►►►►POŽIADAVKY◄◄◄◄◄◄◄
►►►►►►►ZÁKLADNÉ OTÁZKY◄◄◄◄◄◄◄
> Ovládaš sawny (2 shoot) ? :
> Koľko máš rokov ? :
> Si tímova povaha ? :
> Ovládaš pravopis ? :
> Správaš sa dobre ? :
> Vlastníš VIP ? :
> Ovládaš všetky pravidlá pre člena ARMY tímu ? :
►►►►►►►ARMY OTÁZKY◄◄◄◄◄◄◄
> Čo urobíš , ak zahliadneš hráča , ktorý zabíja nováčika/člena AoV/hráča ? :
> Môžeš použiť ťažké vozidlá (tank,hydra,hunter,...) na zneškodnenie hráča , ktorý útoči na nováčikov/členov AoV/hráčov ? :
> Môžeš použiť ťažké zbrane (RPG,plameňomet,C4,...) na zneškodnenie hráča , ktorý útoči na nováčikov/členov AoV/hráčov ? :
> Môžeš zneškodniť hráča pomocou carkillu , ktorý útoči na nováčikov/členov AoV/hráčov ? :
===================VZOR===================
ZÁKLADNÉ OTÁZKY:> Ovládaš sawny (2 shoot) ? : Áno , som v tom veľmi dobrý.
> Koľko máš rokov ? : Mám 15 rokov.
> Si tímova povaha ? : Áno , som tímová povaha , rád pracujem s tímom.
> Ovládaš pravopis ? : Áno , ovládam pravopis.
> Správaš sa dobre ? : Áno , zatiaľ som nemal žiadny problém s chovaním.
> Vlastníš VIP ? : Áno , už dlhšiu dobu.
> Ovládaš všetky pravidlá pre člena ARMY tímu ? : Samozrejme že ich ovládam.
ARMY OTÁZKY:> Čo urobíš , ak zahliadneš hráča , ktorý útoči na nováčika/člena AoV/hráča ? : Vyplň.
> Môžeš použiť ťažké vozidlá (tank,hydra,hunter,...) na zneškodnenie hráča , ktorý útoči na nováčikov/členov AoV/hráčov ? : Vyplň.
> Môžeš použiť ťažké zbrane (RPG,plameňomet,C4,...) na zneškodnenie hráča , ktorý útoči na nováčikov/členov AoV/hráčov ? : Vyplň.
> Môžeš zneškodniť hráča pomocou carkillu , ktorý útoči na nováčikov/členov AoV/hráčov ? : Vyplň.
_________________________________________________________________________- Ak tvoja prihláška bude celkovo alebo dostatočne správne vyplnená , tak potom ťa ešte otestujem v aime so sawnami , a ak budeš dobrý , tak sa staneš členom ARMY tímu.
- Ak tvoja prihláška bude nedostatočne vyplnená , tak sa tvoja žiadosť zamieta.
Veľa šťastia . _________________________________________________________________________